Over ons

Over ons

Van Pelt Administraties is sinds 1988 specialist in belastingadviesboekhoudingensalarisadministraties en detachering. Het eenmansbedrijf, opgericht door Cees van Pelt, kenmerkt zich door de uitstekende service waar tijdens elke klus naar wordt gestreefd. Daarbij wordt veel waarde gehecht aan persoonlijk contact en wederzijds vertrouwen.  Alleen dan is het mogelijk om het onderste uit de kan te halen.

Oprichter en eigenaar Cees van Pelt werkte vanaf zijn negentiende tot zijn veertigste als controller. In die jaren deed hij ruime ervaring op in de belasting- en boekhoudkundige wereld. Inmiddels beschikt hij over bijna 50 jaar ervaring, die hij voor al zijn klanten inzet om de beste resultaten te behalen.

Of het nu gaat om een detacheringsklus, het geven van belastingadvies of het opstellen van jaarrapporten: bij Van Pelt Administraties kunt u rekenen op de beste service, toegespitst op uw wensen en belangen. Niet voor niets wordt een zeer hoog percentage van de aangiftes die door Van Pelt worden gedaan, goedgekeurd door de Belastingdienst. Kortom: bij Van Pelt krijgt u de kwaliteitsservice die u verdient.